De domeinnaam

Foolsgold.nl

is te koop!

eenmalig

849,-

excl. BTW

➜ Of doe een voorstel •
  • Betalen met iDEAL
  • Verhuiscode per email
  • Factuur per email
  • Direct te gebruiken
Koop voor €849,- ex BTW

Koop nu eenvoudig deze domeinnaam en reken af met iDEAL. We sturen een e-mail met de factuur en de verhuiscode. Even overzetten naar je eigen provider en klaar. Mooi toch!

Scroll Down

Deze domeinnaam overnemen

Je hebt een goed idee en de domeinnaam Foolsgold.nl zou daar perfect bij passen. Je ziet het al helemaal voor je. Dan hebben we goed nieuws, want deze domeinnaam kan zonder ingewikkeld gedoe worden overgenomen. Je betaalt eenvoudig en vertrouwd met iDEAL en na de betaling ontvang je automatisch de bevestiging, factuur en verhuiscode per email. Verhuis de domeinnaam naar je eigen provider en je kunt gelijk aan de slag met je nieuwe website.

Aan de slag in 4 stappen

Factuurgegevens invullen

Bij de aankoop van deze domeinnaam ontvang je gewoon een gespecificeerde factuur. Vul de juiste gegevens in en let goed op of het email-adres klopt, hier sturen we immers de verhuiscode van de domeinnaam naar toe.

Afrekenen met iDEAL

De domeinnaam afrekenen gaat eenvoudig en vertrouwd met iDEAL via de betaalomgeving van je eigen bank. De getoonde prijs van de domeinnaam is een bedrag exclusief BTW. De betaling die je doet is inclusief BTW.

Check je e-mail

Direct na een succesvolle betaling ontvang je automatisch een e-mail met de bevestiging van je aankoop. Met deze e-mail is de factuur als bijlage meegestuurd. De verhuiscode van de domeinnaam staat onderaan op deze factuur. Soms komt deze email in de spam folder.

Verhuis de domeinnaam

Om je nieuwe domeinnaam te kunnen gebruiken voor een website en e-mail moet je deze verhuizen naar je eigen provider. Hiervoor heb je de verhuiscode nodig. Vergeet na de verhuizing niet om de domeinnaam ook nog op je eigen naam te zetten. Veel succes met de plannen!

Scroll Down

Over onze dienstverlening.

MooieDomeinnaam.nl

MooieDomeinnaam.nl is een bedrijf met een grote verzameling mooie domeinnamen. Een deel van die domeinen staat net als deze te koop voor een vaste prijs en is terug te vinden op MooieDomeinnaam.nl. Met de slimme zoekfunctie vind je de mooiste domeinen.

Veilig betalen

Wanneer je online een betaling doet moet je erop kunnen vertrouwen dat je gebruik maakt van een betrouwbaar en veilig systeem. Bij ons betaal je via iDEAL en hiervoor maken we gebruik van de systemen en technische expertise van Pay.nl, de betrouwbare en innovatieve Payment Service Provider.

Een .nl domeinnaam

Nederlandse bedrijven en individuen gebruiken het liefst een .nl domein om zich online te presenteren. MooieDomeinnaam.nl B.V. is sinds 2005 deelnemer van Stichting Internet Domein-registratie Nederland (SIDN.nl) en daarmee officieel registrar van domeinnamen onder de .nl extensie.

Geen iDEAL optie?

Met iDEAL betalen is veruit de eenvoudigste manier om bij ons een domeinnaam te kopen. Ben je niet in de gelegenheid om met iDEAL af te rekenen, neem dan contact op voor een factuur per email . We rekenen dan wel €79,- administratiekosten.

International sales

When you are NOT established in the Netherlands contact us by email: We can always send you an invoice for the domain and await payment by bank transfer. Since this process is not automated there will be an additional €79,- administrative fee.

Contact opnemen

Heb je een vraag over de aankoop van een domeinnaam? Laat het ons altijd even weten. Een email stuur je naar . We zijn nog veel makkelijker bereikbaar via telefoonnummer 088-8777555. Hier kun je ook met WhatsApp een vraag stellen.

Scroll Down

Met een mooie domeinnaam bereik je meer.