Tinkywinky.nl

Hier kun je de domeinnaam tinkywinky.nl in 3 termijnen afrekenen. Betalen van de termijnen gaat eenvoudig en vertrouwd via iDEAL. Direct na de betaling van de eerste termijn ontvang je per e-mail de bevestiging, de factuur en de verhuiscode. Deze verhuiscode gebruik je om de domein-transfer naar je eigen provider te autoriseren. Daarna kun je aan de slag.

De gegevens die je hier invult worden gebruikt voor het opmaken van de factuur. Ook worden de gegevens door onze dienstverlener voor gespreid betalen (In3) gebruikt om te controleren of je in aanmerking komt voor deze betaalmethode. Bij acceptatie ontvang je na betaling van de eerste termijn direct de autorisatiecode van de domeinnaam. In3 zal je tijdig herinneren aan de vervolgtermijnen. Heb je nog vragen en wil je contact opnemen? Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Domeinnaam tinkywinky.nl afrekenen
Prijs 949,00
BTW 21% 199,29
Totaal 1.148,29
     
Termijn 1 (nu te voldoen) 382,76
Termijn 2 (over 30 dagen) 382,76
Termijn 3 (over 60 dagen) 382,76

Factuurgegevens

Zakelijk    Particulier
Bedrijfsgegevens

Koop je deze domeinnaam als consument, dan kun je de aankoop binnen 14 dagen ongedaan maken. Voorwaarde is wel dat je de domeinnaam nog niet naar een andere registrar hebt verhuisd.
Ik ga akkoord met deze voorwaarde.

Dhr.    Mw.